L'alcalde de la Seu d'Urgell visita el Casal Municipal d'Estiu

Els nens i nenes, així com els seus monitors i monitores, han intercanviat impressions amb Jordi Fàbrega sobre com viuen aquesta experiència.
31-07-2019

Els nens i nenes que participen en el Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell han rebut aquest matí la visita de l'alcalde de la ciutat, Jordi Fàbrega, acompanyat pel vicealcalde urgellenc, Francesc Viaplana, i la regidora d'Infància, Núria Tomàs.

En aquesta visita, la directora del casal, Christina Moreno, ha explicat que aquest estiu els nens i nenes descobreixen i coneixen totes les intel·ligències múltiples i capacitats que tothom té amagades, a través del personatge Harry Potter que fa de fil conductor. Aquesta setmana, cinquè torn del casal, els infants estan descobrint la intel·ligència naturalista. Per la seva part, els nens i nenes, així com els seus monitors i monitores, han intercanviat impressions amb l'alcalde sobre com viuen aquesta experiència.

Enguany en aquest casal municipal hi prendran part uns 170 nens i nenes de 3 a 12 anys que gaudeixen també d'altres activitats com piscina, passejades amb la barca del Rafting Parc, animacions, teatre, piragües, excursions, activitats amb l’Espai Ermengol i Aubèrria, visites i tallers en exposicions, visites a l’Arxiu Comarcal, a la Biblioteca Sant Agustí o al Parc de Bombers.