L'alcalde de la Seu d'Urgell visita el Taller Claror per agrair la seva col·laboració en el Tió de la Freita

Les persones que treballen en aquest centre ocupacional col·laboren amb els minairions en l'elaboració de les més de 1.000 bosses, amb petits obsequis, què reben els nens i nenes que participen al Tió de la Freita.
19-12-2019

Aquest matí l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i la regidora d'Educació, Núria Tomàs, han visitat als usuaris del Taller Claror per agrair-los la feina que realitzen aquest dies prenadalencs per fer possible la celebració del Tió de la Freita.

Recordem que com cada any, les persones que treballen en aquest centre ocupacional col·laboren amb els minairions en l'elaboració de les més de 1.000 bosses, amb petits obsequis, què reben els nens i nenes de la Seu que participen al Tió de la Freita, el cagatió que se celebrarà el proper dimarts, 24 de desembre, al Parc del Cadí.

Alhora, un parell de minairons músics (Ivan Caro i Pilar Planavila) també han visitat el Taller Claror en agraïment al suport que reben aquests dies previs al Nadal per part dels seus usuaris i ho han celebrat tot cantant peces de la Cantata dels Minairons.