L'Alt Urgell recull 16.686 quilos d'aliments amb el Gran Recapte

Aliments per a la Solidaritat agraeix la col·laboració de veïns, voluntaris, entitats, empreses i comerços que ho han fet possible.
29-11-2016

L’Alt Urgell ha recollit un total de 16.686 quilos d’aliments en el marc del Gran Recapte celebrat aquest cap de setmana, quantitat superior respecte l’any passat (que se’n recaptaren 15.000). Així ho han fet saber des del projecte Aliments per la Solidaritat, des d’on es gestionaran els aliments que han fet arribar els alturgellencs dins la campanya solidària anual.

Recordem que aquesta recollida s’ha dut a terme en diferents supermercats de la Seu (Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu, Àrea de Guissona, Mercadona, Dia i queviures Conxita); el supermercat Charter a Montferrer, i en diferents establiments d’Organyà, d’Oliana i de Bellver. També s’han recaptat aliments en diverses escoles de la comarca. La recollida i classificació l’han fet possible els prop de 200 voluntaris que han dedicat el seu temps a fer realitat la col·lecta massiva. 

Recordem que el Gran Recapte té com a objectiu contribuir a garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca alturgellenca, ateses pel Consorci d’Atenció a les Persones i les entitats Càritas, la Seu Solidària i Creu Roja, impulsores del projecte Aliments per a la Solidaritat. 

Aliments per Solidaritat vol agrair la col·laboració a veïns i  voluntaris que han fet possible aquesta recollida solidària; a l’Institut Joan Brudieu, que per segon any consecutiu s’ha adherit al recapte dins del seu projecte “Servei Comunitari”; a l’empresa PEUSA, que ha cedit un vehicle per a la recollida; a la Mancomunitat d’Escombraries; a les escoles d’Organyà, Coll de Nargó i Peramola; a l’Institut Auvenç d’Oliana i a tots els comerços participants.