L'equip Cadí la Seu agraeix la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Pere Porta, en nom de l'AE Sedis Bàsquet, agraeix el suport del Consistori urgellenc al llarg de la temporada 2016-2017, finalitzada el passat dissabte. Georgina Bahí, en representació de les seves companyes, ha lliurat a l'alcalde una fotografia de l'equip signada per totes les jugadores.
03-04-2017

Una representació de l'equip Cadí la Seu de l'AE Sedis Bàsquet, encapçalada pel seu president, Pere Porta, ha visitat aquesta tarda l'Ajuntament de la Seu d'Urgell on ha estat rebuda per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, el regidor d'Esports, Isidor Alberich, entre d'altres regidors i regidores del Consistori.

Pere Porta, en nom del club, ha agraït la col·laboració i suport de l'Ajuntament urgellenc al llarg de tota la temporada 2016-2017, finalitzada el passat dissabte, darrera jornada de lliga on el Cadí la Seu va quedar fora dels play-offs de la Lliga Femenina. El president del Sedis Bàsquet ha anat acompanyat de tot el cos tècnic de l'equip i per la jugadora Georgina Bahí, en representació de les seves companyes. La jugadora ha estat l'encarregada de lliurar a Albert Batalla una fotografia de l'equip signada per tots els seus membres.

Per la seva part, l'alcalde de la Seu els ha encoratjat a seguir treballant i lluitant de cara a la nova temporada 2017-2018.