Les instal·lacions esportives municipals registren un augment important del nombre d’abonats

Motivat en bona part per l’increment dels abonaments expedits per fer ús dels equipaments per a la pràctica d’escalada (búlder i rocòdrom).
04-02-2020

Les instal·lacions esportives municipals de la Seu d’Urgell han registrat respecte fa un any un “important” augment del nombre de persones abonades. Si el 2019 el nombre d’abonaments expedits totals era de 109, enguany la xifra actual és de 146.

Respecte al tipus d’instal·lacions, les d’escalada (búlder i rocòdrom) han augmentat en un 50% el nombre d’abonats, passant de 71 l’any 2019 a 107 l’any 2020. Aquest augment ve donat per la inauguració del nou equipament del búlder el passat mes de novembre. Pel que fa als abonaments per fer ús de les instal·lacions per a la pràctica d’esports de raqueta (tennis i pàdel), el nombre d’abonaments s’han mantingut estables (de 38 el 2019 a 39 el 2020).

Des del Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc s’afirma que “aquestes xifres, tradicionalment, acostumen a créixer una mica més durant les properes setmanes i pensem que sobretot pel què fa a l’escalada, seguiran augmentant sensiblement el nombre d’abonats”.