L'Escanyabocs 2017 es posa en marxa amb la cursa trail amb la participació de 298 corredors

El podi de la cursa llarga ha estat en categoria absoluta masculina per Martí Lázaro, seguit de Sergi Brau i de Josep Cuadrat. En categoria absoluta femenina la primera classificada ha estat Roser Español, seguida de Queralt Riba i de Martina Carmona.
20-05-2017

Aquest matí ha començat al Rafting Parc de la Seu d'Urgell la desena edició de l'Escanyabocs, prova d'esports a la natura de la Seu d'Urgell, amb la celebració de la cursa trail on hi han participat 298 corredors (229 homes i 69 dones).

El podi de la cursa llarga ha estat en categoria absoluta masculina per Martí Lázaro (1r classificat), amb un temps de 02:00:27 ; Sergi Brau (2n classificat), amb un temps de 02:00:41; i Josep Cuadrat (3r classificat), amb un temps de 02:02:16. Pel que fa en categoria absoluta femenina la primera classificada ha estat Roser Español, amb un temps de 02:30:12; seguida de Queralt Riba, amb un temps de 02:32:45,i el tercer lloc ha estat per Martina Carmona, amb un temps de 02:43:35.

El lliurament de medalles als guanyadors i guanyadores de totes les categories d'aquesta cursa per muntanya ha anat a càrrec de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, del regidor d'Esports de l'Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, i del representnat de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Xavi Palomo.

La primera jornada de la prova mulitesportiva ha seguit amb la sortida de la rogaine de 6 hores, mentre que la rogaine de 3 hores farà a primera hora de la tarda. A partir de les set de la tarda tindrà lloc el raid d'aventura. El programa per avui dissabte es clourà amb la cursa d'orientació urbana i nocturna.

Demà diumenge, l'Escanyabocs seguirà amb la cursa de BTT, que compta amb 365 ciclistes inscrits, i la marxa nòrdica, amb 51 participants.