L'Escanyabocs 2017 obre demà divendres les inscripcions on line

Cal formalitzar-les al web www.escanyabocs.com Aquest esdeveniment esportiu vinculat a la natura que organitza l’Ajuntament de la Seu d’Urgell enguany celebra el seu desè aniversari.
19-01-2017

La desena edició de l’Escanyabocs, esdeveniment esportiu vinculat a la natura que té lloc al Rafting Parc de la Seu d’Urgell, que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 de maig, obre demà divendres 20 de gener les seves inscripcions on line. Les inscripcions cal formalitzar-les al web www.escanyabocs.com on es podran fer fins el dijous 18 de maig.

De totes maneres, també s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la prova sempre que hi hagi places disponibles, i amb un increment sobre el cost inicial.

La inscripció a una prova té un cost de 20 euros i, cada prova addicional té un cost de 5 euros. Recordem que també hi poden participar joves esportistes majors de 14 anys.

L’Escanyabocs és una prova multiesportiva que engloba curses de BTT, trailrunning, orientació, canoa, escalada, tir amb arc i marxa nòrdica.