L'Escanyabocs finalitza amb un gran nombre de participants en la seva onzena edició

Els esportistes participants que s'han donat cita durant tot el cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d'Urgell en fan una "molt bona valoració" d'aquest esdeveniment esportiu singular al Pirineu.
20-05-2018
L'Escanyabocs finalitza amb un gran nombre de participants en la seva onzena edició

Podi de l'Escanyabocs de Ferro femení.

L'Escanyabocs 2018, prova multiesportiva a la natura i singular al Pirineu català celebrada aquest cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d'Urgell, ha aconseguit un gran nombre de participants, coincidint amb la seva onzena edició.

En aquesta darrera edició ha comptat amb un total de 750 inscripcions que s’han traduït en un total de 888 participants a les diferents disciplines que engloba aquest esdeveniment esportiu. 

Per proves, 329 esportistes han participat a la prova de BTT; 285 a la cursa trail; 69 han pres part a l'orientació; 74 esportistes han fet el raid d’aventura, 77 a la marxa nòrdica i 54 participants al Mini Escanyabocs (infants de 8 a 12 anys).

Escanyabocs de Ferro

Pel que fa a l’Escanyabocs de Ferro, única prova competitiva d'aquesta competició a la natura, han fet podi els i les següents esportistes:

Escanyabocs de Ferro Femení

1a classificada:  DOLO PUIG

2a classificada: EVA BOVÉ

3a Classificada: SÍLVIA PINSACH

Escanyabocs de Ferro Masculí 

1r classificat: MARC ALONSO

2n classificat: XAVIER GRUART

3r classificat: JOSEP Ma SAMSÓ

Guanyadors Escanyabocs de Ferro per Equips: FILURAIS FACTORY TEAM

Es poden consultar les classificacions de totes les proves a www.escanyabocs.com