L'Escola Municipal de Música torna a participar en el tradiconal Concert de Santa Cecília d'Andorra

110 joves intèrprets en són els protagonistes d'aquest concert que tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia a l'Auditori Nacional d'Andorra. Venudes el 95% de les entrades.
20-11-2019

Cent deu joves intèrprets de la Jonca, l’Aula de Teatre i Dansa l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella, l’Escola de Música del Comú d’Escaldes-Engordany, l’Escola Harmonia, l’Espai de Música Moderna, l’Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, l’Escola de violí del Departament de Cultura del Comú d’Encamp i L’Animal Escola de Teatre, seran els protagonistes, per sisena vegada, d’una de les actuacions més emblemàtiques i populars de la temporada. L’actuació tindrà lloc el diumenge 24 de novembre, a les 12 del migdia a l’Auditori Nacional d’Andorra.

El programa se centrarà en el binomi, cos i ànima, i per primera vegada, s’incorporarà la percussió corporal, com a instrument musical. Santi Serratosa, professional vinculat a la Fundació ONCA a través de la realització de diferents tallers amb les escoles, professionals i col·lectius socials, serà l’encarregat de treballar les coreografies.

El fil conductor de la primera part protagonitzada per la Jonca serà amb un programa que s’endinsarà en el gènere simfònic, la música francesa i la composició d’autor. El ritme i el cos seran els protagonistes de la segona part del concert, amb els participants de les escoles de música i de teatre i Santi Serratosa, com a coreògraf.

Sessions de treball

Les sessions de treball amb les escoles continuaran a la Llacuna, el divendres 22 de novembre, de 18 a 21 h. A partir de dissabte 23 de novembre, totes les sessions seran a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino. De 10 a 14 h, es farà la quarta sessió de treball amb la Jonca i una sessió de percussió corporal, de 10.30 a 13.30 h. De les 16 a les 17 h, la Jonca repassarà la primera part del programa amb la presència dels músics de les escoles entre el públic. De les 17.30 a les 20 h, es durà a terme l’assaig general amb tots els participants i serà obert als usuaris del Servei de Teleassistència de la Creu Roja Andorrana. El diumenge 25 de novembre, de 10.30 a 11.15 h, es farà la darrera prova de so, per estrenar el programa a les 12 h.

S’ha comptat amb la col·laboració de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i la Llacuna per a la realització dels assajos, així com amb l’ajuda del Comú de Sant Julià de Lòria (La Trapa), en la cessió dels instruments de percussió.

Venda d'entrades

S’ha venut el 95% de l’aforament i les entrades restants es poden adquirir a www.onca.ad, a 5 €, en la venda anticipada, i 8 €, el dia del concert.