L'espectacle benèfic 'Muntanyes d'acollida', dirigit per Joel Pla, recapta 320 euros per Aliments per la Solidaritat

Gràcies a les donacions realitzades pel públic assistent a aquest espectacle efímer que va tenir lloc a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell durant la fira.
23-11-2015

L'espectacle benèfic de poesia, dansa i música amb temàtica pirinenca 'Muntanyes d'acollida' que es va celebrar durant la passada edició de la Fira de Sant Ermengol ha recaptat un total de 320 euros que aniran destinats al projecte comarcal Aliments per la Solidaritat. Aquests diners provenen dels assistents al mateix espectacle a través d'una donació mínima de 4 euros.

Recordem que l'obra Muntanyes d'acollida està basada en poemes d'autors del país on la muntanya esdevé la protagonista. La idea original prové de Joel Pla, actor urgellenc que amb l'associació Pirineus Creatius va organitzar aquest espectacle.

Val a dir que allò que va fer especial aquest recital de poemes de Pere Quart, Joan Graell, Joan Maragall, Josep Punsola, Ignasi Soler, Maria del Mar Macià i Parris, Pedro Bethencourt i Josep Espunyes, van ser els lectors, doncs els participants en aquesta lectura en viu van ser persones amb més o menys rellevància a la Seu d'Urgell, com Albert Batalla, Pau Lozano, Joan Graell, Urgell Escribà, Tatiana Gallardo, Carles Gascón, Juani Menduiña, entre d'altres urgellencs i urgellenques.

En aquest espectacle es van barrejar els poemes amb la música composada per Jan Tomàs i Ivan Garriga i les danses creades per Montse Garriga i Júlia Font.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, en representació del projecte d’Aliments per la Solidaritat, ha agraït la iniciativa de Joel Pla i de tothom qui ha col·laborat en l’acció. “Cal remarcar que l’espectacle ha estat organitzat en pro d’una bona causa i amb la participació de persones conegudes de la Seu, en un àmbit desconegut per elles, però que van actuar amb una gran professionalitat”, ha manifestat Vives.