L'espectacle del millor canoe slalom torna a la Seu d'Urgell amb la Copa Pirineus

Aquest cap de setmana, 13 i 14 d'abril, tindrà lloc al Parc Olímpic del Segre la segona prova d'aquesta competició internacional d'ambdós costats del Pirineu.
12-04-2019

Aquest cap de setmana, dissabte 13 i diumenge 14 d’abril, tindrà lloc la  prova de la 10a edició de la Copa Pirineus al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, després que el passat cap de setmana se celebrés la primera prova  a Pau (França).

La Copa Pirineus és una competició internacional plenament consolidada a ambdós costats del Pirineu. Aquesta prova atrau palistes de tot el món per la qualitat dels canals d’eslàlom de la Seu i Pau.

La Copa Pirineus va néixer ara fa deu anys amb l’idea de crear un circuit de competicions del més alt nivell en els millors escenaris per a la pràctica del canoe slalom als dos costats del Pirineu. Aquesta aposta esportiva, compta amb les organitzacions de Pau i de la Seu d’Urgell, dos ciutats de referència en el slalom mundial. Cal recordar que la Seu d’Urgell serà escenari el proper mes de setembre del Campionat del Mon de 2019 i Pau organitzarà el Campionat d’Europa el primer cap de setmana de juny d’aquest any.

En la present edició, les competicions de la Seu d’Urgell i de Pau estan incloses en el selecte grup de competicions puntuables pel ranking mundial de la Federació Internacional de canoa, per donar més atractiu a la Copa.

Enguany a la Seu comptem amb 378 palistes inscrits de 27 països de 5 continents. Com a novetat, es podran seguir els resultats en directe a través de la pàgina web: www.bit.ly/PYCUP2019 i per tenir més informació es podran seguir les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter @canoelaseu

La Copa Pirineus es possible gràcies al suport de la Diputació de Lleida, a l’Ajuntament la Seu d’Urgell, la Real Federación Española de Piragüismo, la Federació Catalana de Piragüisme i al grup de voluntaris del Club Cadí Canoe Kayak  que dóna suport de manera desinteressada competició darrere competició.

Relació de països participants

Nation (NOC CODE)

AND

ANDORRA

ARG

ARGENTINA

AUS

AUSTRÀLIA

AUT

ÀUSTRIA

BEL

BÈLGICA

CRO

CROACIA

CZE

REPÚBLICA TXECA

ESP

ESPANYA

FIN

FINLÀNDIA

FRA

FRANÇA

IRI

REPUBLICA IRAN

IRL

IRLANDA

ITA

ITÀLIA

KAZ

KAZAKSTAN

MAR

MARROC

MRI

ILLES MAURICI

NZL

NOVA ZELANDA

POL

POLÒNIA

POR

PORTUGAL

RUS

RUSSIA

SEN

SENEGAL

SUI

SUISSA

SVK

ESLOVÀQUIA

SWE

SUÈCIA

TPE

TAIPEI

UKR

UCRAINA

VEN

VENEZUELA