LINA, PRIMER NADÓ DE L’ANY 2020 NASCUT A LA SEU

L’alcalde de la Seu d’Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, el Vicealcalde Francesc Viaplana i la regidora urgellenca de Salut, Marian Lamolla, acompanyats de membres de la direcció assistencial i de l'equip materno infantil del Sant Hospital han visitat avui dijous al matí, el primer nadó nascut aquest 2020 a la ciutat
02-01-2020

L’alcalde de la Seu d’Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, el Vicealcalde Francesc Viaplana i la regidora urgellenca de Salut, Marian Lamolla, acompanyats de membres de la direcció assistencial i de l'equip materno infantil del Sant Hospital han visitat avui dijous al matí, el primer nadó nascut aquest 2020 a la ciutat. És una nena, de nom Lina, que ha arribat al món aquest dimecres, 1 de gener, a les 13.06.

La Lina ha nascut amb un pes de 3,300 quilos. Fabrega, Viaplana i Lamolla han felicitat en nom de tota la corporació municipal la mare, Joana, i el pare, Arnau, i els han lliurat una orquídia de regal.

La parella viu a Coll de Nargó, i aquest és el seu primer fill.

 Des del Sant Hospital de la Seu d’Urgell han informat que al llarg del 2019 al centre mèdic urgellenc hi ha hagut 107 naixements. Una xifra semblant a la del 2018, que es va arribar fins als 106.