L'ONG Cruzada por la Alegría agraeix la tasca solidària de la Seu d'Urgell cap a l'Hospital Infantil Sur de Santiago de Cuba

Des de fa 12 anys, el Consell Municipal de Solidaritat de la Seu d’Urgell i la Penya Barcelonista Urgellenca hi aporten material quirúrgic i sanitari, aparells mèdics, així com jocs didàctics per als nens i adolescents que es troben ingressats per ser tractats de càncer.
13-02-2018

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha rebut la visita del Cap d’Oncologia de l’Hospital Infantil Sur de Santiago de Cuba (Cuba), el doctor Manuel Verdezia Jarque, acompanyat pel president de la Federació de Penyes de Ponent Nord i Andorra i membre del Consell de Solidaritat del Departament de Penyes del FC Barcelona, l’urgellenc Pere Mentruit, per agrair la col·laboració solidària que des de fa 12 anys porten a terme amb l’ONG cubana ‘Cruzada por la Alegria’ el Consell Municipal de Solidaritat de la Seu d’Urgell i la Penya Barcelonista Urgellenca.

La Seu d’Urgell, mitjançant ambdues entitats urgellenques, aporten a l’ONG cubana recursos adreçats al Departament d’Oncologia d’aquest hospital infantil de Santiago de Cuba: material quirúrgic i sanitari, aparells mèdics, així com jocs didàctics per als nens i adolescents que es troben ingressats per ser tractats de càncer.

A més a més, la Fundació del FC Barcelona també aporta recursos a aquesta ONG cubana. Val a dir que en el darrer Congrés Mundial de Penyes blaugranes es va reconèixer públicament la tasca solidària de la Federació de Penyes de Ponent Nord i Andorra que està portant a terme en aquest hospital infantil de Cuba.

La visita del doctor Manuel Verdezia Jarque s’ha emmarcat en el curs que ha realitzat sobre càncer infantil celebrat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.