Màgia, concert de folk i humor inauguren el programa d’oci nocturn alternatiu Insomni de la Seu d’Urgell

Aquest dijous 4 de juliol, show de màgia, amb el jove Ivan Fernández, que seguirà amb un concert de música folk amb l’Orquestrina Trama i tancarà l’espectacle un monòleg d’humor a càrrec de Selene Lunatica.
02-07-2019

Aquest pròxim dijous 4 de juliol s’inicia el programa d’oci nocturn alternatiu per a joves INSOMNI amb una nit amb propostes ben diverses que tindran lloc al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell, a les deu de la nit. L’entrada és oberta a tothom i gratuïta.

La vetllada arrencarà amb un show de màgia, amb el jove Ivan Fernández, que seguirà amb un concert de música folk que oferirà l’Orquestrina Trama i tancarà l’espectacle un monòleg d’humor a càrrec de Selene Lunatica.

ControlgA’T, aigües per tothom

A més a més, durant la nit es repartiran de manera gratuïta entre els i les assistents aigües. Aquesta acció s’emmarca dins la campanya ControlgA’T. Val a dir que les aigües que es lliurarà al públic són gentilesa de Comercial Buisan, Premium Mix Group i Nord Pirineus.

Sortejos i taller de xapes

També durant aquesta primera nit d’INSOMNI tindran lloc diversos sortejos: 6 sopars per la nit de piscina nocturna del pròxim 23 de juliol, al bar del poliesportiu municipal; entrades per a la piscines de Coll de Nargó i Organyà; una bossa de roba de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Una altra proposta lúdica que es realitzarà durant la nit d’aquest dijous serà un taller de xapes. Els i les participants es podran endur la seva xapa.

INSOMNI

La finalitat de totes les actuacions d’INSOMNI és la d’oferir oci nocturn alternatiu als i a les joves de la Seu d’Urgell. Es tracta d’activitats promogudes per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell en les que hi participen gent del territori amb l’objectiu que l’oci que s’ofereix  porti cap al benestar.

El missatge d’INSOMNI és: Surto una nit, vaig a una activitat en la que no bec alcohol, m’ho passo bé i l’endemà em desperto amb una sensació de benestar, sense ressaca i me n’adono que sense beure alcohol també t’ho passes bé.