Medalla centenària per al padrí urgellenc Antonio Bollo Novensà

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Gent Gran, Montserrat Bonet, li han lliurat aquesta insígnia commemorativa de part de la Generalitat de Catalunya.
08-06-2017

El padrí urgellenc Antonio Bollo Novensà ha rebut aquest matí la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya pel seu 100 aniversari que celebrarà el pròxim dimarts 13 de juny.

La medalla commemorativa li ha estat lliurada per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Gent Gran, Montserrat Bonet, que s'han desplaçat fins al domicili familiar del padrí centenari. També li han lliurat un ram de flors en nom de tot el Consistori urgellenc.

Antonio Bollo Novensà, nascut el 13 de juny de 1917 al poble de Castells de Taús on hi va viure fins als setanta anys, viu a la Seu d'Urgell amb la seva filla, el seu gendre, la seva neta i dos bisnets.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari.