Més de 200 nens i joves gaudeixen de les activitats esportives d'estiu

Les propostes són l'EsportEstiu, les Estades de Raqueta i l'Esport Aventura.
15-07-2015

Prop de 230 nens i joves de 6 a 14 anys de la Seu d'Urgell gaudeixen aquest estiu de les activitats esportives que organitza el Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament urgellenc. Els participants prenen part en els diferents torns de l'EsportEstiu, les Estades de Raqueta i l'Esport Aventura, activitats dirigides per un total de 13 monitors: 5 llicenciats en Educació Física; 1 estudiant en Ciències en Activitat Física; 5 monitors de lleure en pràctiques; i 2 estudiants de grau mig també en pràctiques.

El mes de juliol té lloc l'Esportestiu i les Estades de Raqueta, en torns quinzenals que van del 6 al 17 de juliol el primer i del 20 al 31 de juliol el segon, amb un total de 107 nens i joves inscrits. Des del Servei d'Esports s'afirma que “estem contents perquè l'afluència segueix sent molt bona malgrat s'incrementi l'oferta d'activitats per a la canalla a l'estiu”.

El mes d'agost és el torn de l'Esport Aventura, en torns setmanals que són del 3 al 7 d'agost; del 10 al 14 d'agost; del 17 al 21 d'agost i del 24 al 28 d'agost. Per al moment ja hi ha un total de 121 inscrits.

Les activitats

A l'Esportestiu es fan un seguit d'activitats relacionades amb els esports més habituals, propostes més alternatives i activitats fora de la zona esportiva de la Seu, on hi destaquen l'acrosport, escalada al búlder, esports d'implementació (hoquei sala, beisbol); curses d'orientació, kàrting, tennis, pàdel i tennis taula, excursió i activitats en l'entorn natural, atletisme, busseig, triatló, ràfting i caiac i esports tradicionals. Cada dia, els participants acaben la jornada a la piscina.
A les
Estades de Raqueta, les activitats se centren en els diferents esports que empren la raqueta i en d'altres que també fan servir elements d'implementació. Es juga a tennis, tennis taula, bàdminton, pàdel, hoquei sala, amb sessions de pràctica i també de competició, en totes les modalitats. L'estada es complementa també amb jocs d'aigua i la piscina per apaivagar la forta calor.
A
Esport Aventura, els nens i joves realitzen activitats a l'aire lliure i en l'entorn natural de la ciutat: excursió i activitats en la natura, trail, escalada al rocòdrom del Parc del Segre, triatló, orientació a peu i en btt, tir amb arc, ràfting o caiac.

Inscripcions obertes

Cal remarcar que les inscripcions segueixen obertes a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) per a les activitats que encara no han començat. Val a dir que el tercer torn de l'Esport Aventura ja està ple.