Nova edició del curs gratuït d'horticultura ecològica

El curs es realitzarà el dilluns 29 de maig, de les 15.30 a les 20.30 hores. Obertes les inscripcions fins el 25 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Les places són limitades.
19-05-2017

El Servei de Medi Ambient i Jardineria de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha tornat organitzat una nova formació dedicada a l'horticultura ecològica, adreçada principalment als usuaris que conreen els horts socials que disposa la ciutat, però oberta també als urgellencs i urgellenques, majors de 16 anys, que els hi pugui interessar.

El curs és gratuït i s'impartirà el dilluns 29 de maig, de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Les primeres tres hores seran de teòrica, que es realitzaran a la sala la Immaculada de la Seu, mentre que les dues següents serà una classe pràctica que tindrà lloc als horts socials que disposa la ciutat.

Per poder participar en aquest curs dedicat a l'horticultura ecològica cal inscriure's a partir d’avui mateix i fins el 25 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc. Les places són limitades.

El programa del curs

El curs, que anirà a càrrec de l'empresa Punt Eco Agroambiental, SL, constarà del següent programa: la fertilitat del sòl (bases teòriques per a una bona fertilització orgànica); plagues i malalties (identificació, maneig i eliminació amb tractaments ecològics); les rotacions i associacions de plantes a l’hort; enemics naturals (com identificar-los i protegir-los); la fertilitat del sòl (aplicacions i tècniques pràctiques de fertilització orgànica); i plantes i biodiversitat a l’hort.