Nova retolació del vehicle del Servei Municipal de Medi Ambient de la Seu d'Urgell

Incorpora la imatge de la campanya d'identificació de l'ADN de gossos. L'extracció gratuïta de sang de les mascotes finalitza el 31 de desembre. A partir de l’1 de gener de 2019 el cost econòmic de l'analítica anirà a càrrec del propietari de l’animal.
20-11-2018

El vehicle del Servei Municipal de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell presenta una nova retolació amb la incorporació de la imatge de la campanya d’identificació genètica de gossos.

Recordem que aquesta campanya d’extracció gratuïta de sang de les mascotes, iniciada el passa 1 de juliol, culminarà el 31 de desembre d’enguany. A partir de l’1 de gener de 2019 el cost econòmic de l’extracció anirà a càrrec del propietari de l’animal. Al respecte, l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, fa una crida per als propietaris dels animals “a no deixar per al final anar al veterinari per facilitar l’ADN de les seves mascotes, i que aprofitin a fer-ho abans del 31 de desembre, ja que l’extracció és gratuïta”. Cal remarcar que a partir de l’1 de gener de 2019 el cost econòmic de l’extracció anirà a càrrec del propietari de l’animal.

Des que es va iniciar la campanya municipal d’identificació de l’ADN dels gossos de la Seu s’han realitzat 489 analítiques de sang, fet que representa el 32% dels gossos censats actualment al municipi.

La campanya també està servint per a poder disposar d’una base de dades actualitzada del Registre Censal d’Animals de Companyia de la ciutat. Concretament s’han donat de baixa 151 mascotes que constaven encara en el cens caní que ja no estan vives o bé que resideixen en un altre municipi. Per contra, s’han incorporat al cens 131 noves altes de gossos.