Nova temporada de ‘CARRETERA i MANTA’ a RÀDIOSEU

El programa ofereix al llarg de l’estiu premis als oients i es completa amb una aportació solidària i el sorteig d’un viatge.
22-06-2016

RàdioSeu (107.2 FM) ha encetat aquesta setmana una nova edició de 'Carretera i Manta'. El programa-concurs, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, ofereix novament als oients i seguidors de l’emissora municipal de la Seu d’Urgell la possibilitat de guanyar un gran nombre de premis cada setmana.
Els regals es completen al final de l'estiu amb el sorteig d'un viatge a les Illes Canàries. Alhora, cada trucada que fan els oients servirà per contribuir econòmicament a un projecte solidari local, amb un xec que també es lliurarà a l'últim programa.
S’hi pot concursar en directe a través del telèfon 973 36 06 17, i també a través dels concursos que es penjaran a Facebook, on RàdioSeu ja supera els 8.500 amics i que s'ha convertit també en una nova via de participació.
Al llarg de la temporada, ‘Carretera i Manta’ ofereix regals com ara abonaments i entrades per a la piscina, còctels, aliments artesans, activitats d'aventura, samarretes i entrades per a concerts i espectacles. L'espai va celebrar l'any passat el seu 20è aniversari, cosa que el converteix en un dels programes amb més recorregut de la ràdio local catalana.
‘Carretera i Manta’ s'emet de dilluns a divendres, de les 11.30 a les 13.00 hores, al 107.2 FM i des del web www.radioseu.cat.
El programa compta amb el patrocini d’Agrobotiga Porté Betriu, Decoració Massa, Electrònica Simac, FeMAP, Glops Palau, Navarro i Viu Psicòlegs, Pastisseria Vilarrubla, Peixateria Roca, Ràfting Parc La Seu, Stiu 3000 i Viatges Cadí Tours.