Noves mesures preventives que s’apliquen a la Seu d’Urgell per frenar la transmissió del COVID19

L’Ajuntament urgellenc també col·laborarà amb la Generalitat per poder complementar els ajuts a treballadors autònoms afectats econòmicament pel coronavirus.
17-03-2020

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell informa a tota la ciutadania de més mesures que s’apliquen al nostre municipi per fer front a la transmissió del Covid19, en aquest cas referents al servei de recollida d’escombraries.

Escombraries

  • No deixeu bosses ni cap altre residu a terra o sobre el contenidor. Hi haurà sancions.
  • Si el contenidor està ple, cal trucar al 900 70 10 46.
  • Cal rentar-se les mans de seguida després de llençar les escombraries. Al tocar el contenidor us podeu contaminar les mans.
  • Queda reduït el servei de recollida de residus orgànics i resta. Aquest contenidor només es buidarà els dimarts, dijous i dissabte.
  • La deixalleria està tancada.
  • Anul·lat el servei de recollida de mobles. Es demana no fer neteja de mobles i trastos vells mentre duri l’estat d’alarma.
  • No deixeu RES fora dels contenidors. 

Ajuts a autònoms 

També des del Consistori urgellenc s’anuncia que complementarà els ajuts que la Generalitat de Catalunya destinarà a treballadors autònoms afectats econòmicament pel coronavirus.

Concretament, el Departament de Treball, Afers Socials Famílies estableix ajuts de fins a 2.000€ per a treballadors autònom. Aquesta mesura preveu beneficiar unes 4.500 persones i compta amb un pressupost de 7,5 milions d’euros. Aquí es poden consultar els requisits per accedir-hi:  http://www.gen.cat/autonomscovid19

CAL QUE TOTHOM ES QUEDI A CASA PERQUÈ ÉS UNA MESURA IMPRESCINDIBLE EN AQUESTS DIES PER FRENAR L’EPIDEMIA DEL COVID19.