Obert el termini per sol·licitar llicència per una parcel·la vacant dels horts socials de la Seu d’Urgell

Des d’avui dilluns 10 de juny i fins el dia 25 d’aquest mes es poden presentar les sol•licituds al Consorci d’Atenció a les Persones.
10-06-2019

A partir d’avui dilluns 10 de juny i fins el pròxim dia 25 d’aquest mes es poden presentar les sol·licituds per a l’atorgament i adjudicació d’una llicència dels horts socials, situats a l’Horta del Valira, de la Seu d’Urgell, després que una de les parcel·les hagi quedat lliure.

Cal recordar que per accedir al dret d’aprofitar un dels horts cal complir els requisits següents: tenir 65 anys o més; estar empadronat al municipi de la Seu d'Urgell; no tenir cap treball retribuït, i no cultivar cap altre hort. L’ ús de les parcel·les és a títol personal.

Les sol·licituds s’han de presentar al Consorci d’Atenció les Persones -situat al centre cívic El Passeig, primera planta- acompanyades d’una fotocopia de DNI i justificant de la pensió de jubilació.

Val a dir també que els i les aspirants que no obtinguin l’hort quedaran inscrits per ordre de puntuació en una borsa de substitució.