Obertes les inscripcions per participar a la Diada Esportiva de la Gent Gran de la Seu d'Urgell i Andorra

Les persones grans que hi vulguin participar poden fer la seva inscripció fins el dia 24 de maig, així com el pagament del dinar al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.
18-05-2016

Fins el pròxim dimarts 24 de maig es poden fer les inscripcions per a poder participar en la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d'Urgell-Andorra 2016 que enguany tindrà lloc el dimecres 1 de juny al Parc Olímpic del Segre la capital alturgellenca.

L'acte inaugural de la diada s'iniciarà a dos quarts de deu del matí a càrrec de les autoritats urgellenques i andorranes. La jornada seguirà a les deu del matí amb una exhibició de gimnàstica de manteniment a càrrec dels padrins i padrines participants en la diada. Les persones que hi vulguin participar ho podran fer amb el seu monitor habitual. Tot seguit, hi haurà un esmorzar per a tots els i les participants a la jornada esportiva.

Activitats esportives

Com cada any, la diada també ofereix la possibilitat d'inscriure's a les activitats esportives organitzades per l'ocasió com són un taller de ritmes, ioga, marxa nòrdica, petanca i bitlles i una passejada amb ‘golondrina’ pel canal d’aigües tranquil·les del mateix Parc del Segre.

Els participants de la Diada Esportiva es podran apuntar al bloc 1 de gimnàstica amb el seu monitor habitual i, si així ho desitgen, a una de les activitats esportives del bloc 2 i a una de les activitats del bloc 3. En funció de les inscripcions i de les places disponibles, l'organització repartirà els participants per tal que els grups estiguin equilibrats. El bloc 2 s'iniciarà dos quarts de dotze del migdia, mentre que el bloc 3 ho farà a dos quarts d'una.

Dinar de germanor

També com en cada edició hi ha organitzat un dinar de germanor a les dues del migdia que se celebrarà al restaurant del Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell. Les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i pagament (15 euros) al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, situat a la primera planta del centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell.

Després de dinar, a les quatre de la tarda, hi haurà sessió de ball amb el música Jordi. La Diada Esportiva de la Gent Gran La Seu-Andorra 2016 es clourà a les cinc de la tarda.