Obres d’arranjament del paviment al passadís del Centre Cívic El Passeig

Els treballs finalitzen aquest dilluns i han de permetre millorar l’accessibilitat a l’equipament de les persones amb mobilitat reduïda
05-08-2019

Aquest dilluns finalitzen les obres de condicionament del passadís interior del Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell. L’objectiu de l’actuació és el de millorar l’accessibilitat i el trànsit a peu de les persones amb mobilitat reduïda. Així, les obres consisteixen en la col·locació de ciment entre les llambordes de tot l’espai de pas.

Segons ha explicat l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, l’actuació sorgeix de la petició d’una usuària de l’equipament i facilitarà la mobilitat dels vianants, dels carrets dels nadons, de les persones amb alguna dificultat de mobilitat o bé aquelles que ho han de fer en cadira de rodes. Aquesta obra s’emmarca dins de les actuacions destinades a millorar la mobilitat pels vienants a tota la ciutat.

Les obres les duu a terme la regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de la Seu i hi han treballat dos operaris des de dilluns passat, 29 de juliol. Al llarg d’aquests dies s’ha permès el pas dels usuaris a través d’un dels dos accessos per mantenir així la funcionalitat de l’equipament.