Padrins i padrines de la Seu d'Urgell visiten les botigues museu de Salàs de Pallars

La Festa de la Gent Gran continuarà demà dissabte amb el ball cerdà intergeneracional i diumenge, darrera jornada, amb l'acte institucional a la sala Sant Domènec amb la salutació de l'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega.
04-10-2019

La festa de la Gent Gran de la Seu d'Urgell continua aquest divendres amb l'excursió a la població de Salàs de Pallars en la qual hi participen una cinquantena de padrins i padrines de la nostra ciutat, acompanyats per la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Marian Lamolla.

Els i les participants han realitzat una visita guiada a les botigues museu d'aquest poble del Pallars Jussà, una proposta museística singular que recrea botigues i espais d'època a partir de l'exposició i divulgació dels béns de consum quotidians.

La Festa de la Gent Gran continuarà demà dissabte amb el ball cerdà intergeneracional i diumenge, darrera jornada, tindrà lloc l'acte institucional a la sala Sant Domènec amb la salutació de l'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega. La festa finalitzarà amb un dinar popular.