Per Sant Ot també hi haurà mercat setmanal

Aquest dissabte 7 de juliol, dia festiu a la Seu d'Urgell, les parades s’instal·laran igualment al llarg i ample dels carrers Major i Canonges.
03-07-2018

A petició de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), l’Ajuntament urgellenc ha acordat que el pròxim dissabte 7 de juliol, festivitat local de Sant Ot, es pugui celebrar, com cada dissabte i dimarts, el mercat setmanal.

La UBSU detalla en la seva petició que “el dissabte és un dels dies més productius pel comerç de la ciutat, i a més amés, aquest pròxim dissabte coincideix en l’inici de la temporada de rebaixes”.

Per la seva part, l’Ajuntament de la Seu ha consultat prèviament amb l’Associació de Veïns i Comerciants del Carrer dels Canonges, a l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell la seva opinió respecte celebrar el mercat setmanal en un dia de festa local. També s’ha demanant l’opinió als paradistes que disposen de llicència fixa al mercat.

Val a dir que la gran majoria dels sectors consultats han respost favorablement a que es faci mercat en el dia de Sant Ot.