Presentació a la Seu d'Urgell de la campanya 'Casa nostra, casa vostra'

L'acte serà aquest diumenge a les 6 de la tarda a la sala la Immaculada. Hi intervindran Ricard Ustrell, Agnès Aguilera, Bernat Lavaquiol, Laura Costafreda i Rubén Wagensberg
03-02-2017

La Seu serà escenari aquest cap de setmana de la presentació al Pirineu de la campanya 'Casa nostra, casa vostra', que impulsen els col·lectius de suport als refugiats a nivell de Catalunya. L'acte està previst per aquest diumenge, 5 de febrer, a les sis de la tarda, a la sala de la Immaculada.

L'activitat programada a la Seu comptarà amb les intervencions del periodista Ricard Ustrell i de dos membres de la Plataforma Suport Refugiades Alt Urgell: Agnès Aguilera, voluntària als camps de Grècia, i Bernat Lavaquiol, coordinador de la campanya al Pirineu. També hi oferiran les seves explicacions els coordinadors generals de 'Casa nostra, casa vostra', Laura Costafreda i Rubén Wagensberg.

En la presentació a la capital alturgellenca es parlarà de les accions previstes tant a nivell local com nacional i també de les activitats més immediates, entre les quals hi ha el concert que la plataforma organitza dissabte vinent, dia 11 de febrer, al Palau Sant Jordi, i la manifestació que es durà a terme, també a Barcelona, el dia 18 de febrer.