Presentació pública de la celebració del 'Territori Special' a la Seu d'Urgell

Xerrada informativa demà dimarts 10 d'octubre, a les 20 hores, a la sala Sant Domènec.
09-10-2017

La Seu d’Urgell inicia el camí cap als Jocs Special Olympics 2018 amb una presentació pública del Territori Special, oberta a tothom, que tindrà lloc a la sala Sant Domènec demà dimarts 10 d’octubre, a les vuit del vespre. Es tracta d'una xerrada informativa on l’Ajuntament urgellenc, Special Olympics Catalunya i Federació ACELL donaran a conèixer el programa i funcionament del Territori Special i, sobretot, explicaran com les persones que hi estiguin interessades puguin ser partícips i gaudir i emocionar-se amb aquesta experiència.

L’acte comptarà amb la presència de Sergi Grimau, president d’Special Olympics Catalunya; Marina Gómez, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), i d’Alex Angosto, gerent de la Federació ACELL; i la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives. També hi seran presents un esportista del Taller Claror i la palista urgellenca Núria Vilarrubla, la voluntària número 1 d’aquest Territori Special.

Aquest esdeveniment, que se celebrarà conjuntament a la Seu d’Urgell i Andorra la Vella els propers 21 i 22 d’octubre, concentra en un cap de setmana la celebració de diferents Campionats de Catalunya per a persones amb discapacitat intel·lectual i altres activitats paral·leles com ara exhibicions esportives o el programa Young Athletes  per als petits esportistes de Special Olympics.