Presentada la 4a Travessa Transfronterera que enguany sortirà de Sant Julià de Lòria i acabarà a la Seu d'Urgell

La cursa, que transcorre pel Camí de Retrobament, se celebrarà el diumenge 16 d’octubre. Avui l’han presentat conjuntament el conseller d’Esports lauredià, Pere Pràxedes, i el regidor d’Esports urgellenc, Isidor Alberich.
26-09-2016

La quarta edició de la Travessa Transfronterera que enguany unirà la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria i la ciutat alturgellenca de la Seu d’Urgell s’ha presentat aquest matí en roda de premsa a càrrec de Pere Pràxedes, conseller d’Esports lauredià, i Isidor Alberich, regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc. La presentació ha tingut lloc al Centre Esportiu de Sant Julià (Principat d’Andorra).

La cursa se celebrarà el diumenge 16 d’octubre i tindrà un recorregut de 31,1 quilòmetres per camins, corriols de muntanya i camp a través del Camí de Retrobament, s’iniciarà des de la plaça de la Germandat de Sant Julià, i seguirà per Auvinyà, Naturlandia, Bescaran, Estamariu, Llirt i final al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell, amb un desnivell positiu acumulat de 1.896 metres, i un de negatiu de 2.103. Pel que fa a l’alçada, anirà dels 714 als 2.079 metres.

Val a dir que aquesta cursa és puntuable per la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya i pel Circuit FER.  

D’altra banda, els cent primers inscrits a la Travessa Transfronterera 2016 seran obsequiats amb un tiquet degustació de formatges artesans del Pirineu a la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell que precisament se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

Tots els detalls de la IV edició de la Cursa Transfronterera Camí de Retrobament es poden consultar a http://www.transfronterera.com