Projecció del curtmetratge intergeneracional ‘1939. La vetlla’, protagonitzat pels alumnes del PFI-PTT i pel grup de gent gran de la Seu d’Urgell

Aquest dijous, 8 de juny, a les 20 hores, a Cinemes Guiu. La projecció s’emmarca dins l’acte de clausura del curs del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT).
06-06-2017

Aquest pròxim dijous, 8 de juny, a les vuit del vespre, a Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell es presentarà el curtmetratge intergeneracional que porta per títol ‘1939.La vetlla’.

Aquest curt cinematogràfic és un treball realitzat per membres de l’Esplai de la gent Gran de la Seu d’Urgell i els alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT), sota la direcció d’Àlex Bertran.

‘1939.La vetlla’ se situa en l’últim any de la Guerra Civil a la capital alturgellenca durant la vetlla del metge del poble.

La projecció d’aquest curtmetratge s’emmarca en l’acte de clausura del curs del PTT-PFI 2016-2017, organitzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.