Prop de 70 infants inicien el casal municipal d'estiu de la Seu d'Urgell

Enguany el joc és el centre de les activitats lúdiques, cooperatives i educatives que gaudiran els nens i nenes participants.
02-07-2018

Un total de 66 nens i nenes han iniciat avui dilluns el Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell, que enguany té el joc com a eix d'un bon nombre d’activitats lúdiques, cooperatives i educatives, tot dirigit per una directora de lleure, una coordinadora i un equip de monitors i monitores i premonitors en pràctiques i voluntariat.

Els infants practicaran jocs de taula, piragües, jocs tradicionals amb la gent gran, jocs de taula amb l’Associació ALLAU, remullar-se a la piscina, visita a exposicions i instal·lacions culturals, excursions, acampades, tallers de manualitats, jocs cooperatius, passejades amb barca pel Parc del Segre, curses d’orientació, un escape room i tallers de xapes. 

Val a dir que per aquest casal d'estiu hi ha inscrits, de moment, 143 infants.

Enguany els torns són: del 2 al 6 de juliol; del 9 al 13 de juliol; del 16 al 20 de juliol; del 23 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 3 d’agost; del 6 a l’10 d’agost; del 13 al 17 d’agost; i del 20 al 24 d’agost.

Recordem que les famílies poden inscriure els seus fills i filles als diferents torns que s'ofereixen fins el dijous abans de la setmana escollida.