Reunió de l'alcalde de la Seu d'Urgell amb la Delegada del Govern a Catalunya

GPS a l'Aeroport, permisos de residència, seguretat a la N260 i exàmens de conduir, temes de la trobada de treball.
07-02-2019

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Teresa Cunillera, han mantingut una reunió de treball aquesta tarda en el marc de la visita que Cunillera realitza a la Seu d'Urgell i Andorra avui i demà. 

Entre els temes tractats, Batalla ha remarcat la importància d'aconseguir la llum verda per al funcionament del sistema GPS a l'aeroport de la Seu, pel qual el Govern d'Espanya es va comprometre en tenir-ho resolt per aquesta primavera. Batalla, que espera "que es compleixi el calendari anunciat", també ha recordat que cal resoldre la possibilitat que l'aeroport pugui rebre vols de fora de l’espai Schengen, qüestió que també depèn de l'Estat. 

Per altra banda, l'alcalde ha remarcat la necessitat que els tràmits de renovació de residència que les persones de l'Alt Urgell han de fer personalment al Lleida, es puguin realitzar des de les dependències de la policia de la Seu d'Urgell, estalviant més 250 viatges anuals d'aquest col·lectiu a la capital de la demarcació.

La millora de la seguretat a la N260 al pont del Valira i a l'alçada de Castellciutat, així com la necessitat de mantenir i millorar la dotació d'examinadors del carnet de conduir per reduir llistes d'espera, han estat altres qüestions plantejades durant la trobada.