S’obren les inscripcions per les caravanes a l’Espai Casetes de la Festa Major 2019 de la Seu d’Urgell

Aquest pròxim dilluns 1 de juliol i fins el dijous dia 11, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.
28-06-2019

A partir del pròxim dilluns 1 de  juliol i fins el dijous dia 11, es poden tramitar les inscripcions per a les tradicionals caravanes que s’instal·len durant la Festa Major de la Seu d’Urgell a la zona anomenada ‘casetes’ que s’ubica al camp annex a l’aparcament del Dr. Peiró. Les sol·licituds s’han de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.

Enguany es torna a disposar de 79 llocs per ubicar les caravanes participants. Recordem que tenen preferència d’inscripció les caravanes inscrites a la festa major de 2018, tot respectant la ubicació de l’any passat. Les noves caravanes entraran per ordre d’inscripció i s’ubicaran segons l’espai disponible.

La inscripció per poder tenir una caravana comportarà el pagament d’una fiança de 175 euros, i cal ser major d’edat per inscriure una caravana.

Cal remarcar que en la inscripció de cada caravana ha de figurar el mateix representant que l’any anterior. En cas contrari, és necessari lliurar el document adjunt al·legant el canvi de representant.

Si quedessin places disponibles, s’obrirà un segon termini d’inscripcions -del 15 al 19 de juliol- on podran inscriure’s les noves caravanes i entraran en un sorteig per adjudicar aquestes places.

Recordem que no estarà permès utilitzar equips de música fora de la caravana. En  cas d'incompliment els agents de l'autoritat aplicaran la normativa vigent.

Com en les darreres edicions, aquest espai de ‘casetes’ tindrà un servei de seguretat durant els dies que tindrà lloc la Festa Major (del 23 al 27 d’agost).