S’obren les inscripcions per participar al Seu Rock 2018

Les bandes musicals que hi vulguin participar, que han de ser de l’Alt Urgell, poden inscriure’s del 18 al 28 de juny a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les places són limitades per ordre d’inscripció.
14-06-2018

Ja s’han aprovat les bases pel concurs Seu Rock 2018, cita musical emblemàtica de la Festa Major de la Seu d’Urgell que té com a objectiu promocionar i possibilitar el protagonisme dels grups musicals de la Seu d’Urgell i comarca.

Les bases d’aquest concurs musical recullen que les bandes participants han de ser de l’Alt Urgell i disposar d’un repertori musical (versions o propis) d’una hora o més de durada.

En aquest concurs hi podran participar un nombre màxim de 7 grups, degut a les limitacions horàries i d’espai en l’edició 2018.

Inscripcions

El termini d’inscripcions s’iniciarà el pròxim dilluns 18 de juny i s’allarga fins el dijous 28 d’aquest mes. Els grups hauran d’omplir les inscripcions que s’han de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu.    

Cal remarcar que en el moment de la inscripció cal afegir el rider (fitxa tècnica) de les necessitats de sonorització del grup.

Una novetat d’aquesta edició és que durant l’actuació en directe no es podran fer servir enregistrament de substitució (playback).

Reunió d’organització

El divendres 29 de juny tindrà lloc una reunió d’organització del Seu Rock 2018, a les vuit del vespre, a la sala d’actes de l’Ajuntament urgellenc.

L’assistència a aquesta reunió és obligatòria, al menys d’un representant per grup. La no assistència a aquesta reunió deixarà sense efecte els drets d’inscripció i el seu lloc l’ocuparà el grup següent que hagi quedat en reserva.

L’horari d’actuació l’escolliran els grups participants. En cas de desacord, l’organització d’aquest concurs pactarà els horaris amb els grups.