S’obren les preinscripcions del Pla de Transició al Treball per al curs 2019-2020

Es poden formalitzar fins el 24 de maig a l’Oficina del Pla de Transició al Treball, situada a l’avinguda Salòria, 75 (baixos). S'ofereix la formació professional en el perfil d'auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic.
10-05-2019

Del 13 al 24 de maig es podran presentar les sol·licituds de preinscripció al Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball de la Seu d'Urgell per al curs 2019-2020. Concretament s'ofereix a nois i noies d'entre 16 i 21 anys -que no tinguin el graduat en educació secundària obligatòria- la formació professional en el perfil d'auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic.

Els i les joves que hi estiguin interessats poden fer la seva preinscripció, així com tenir més informació sobre aquesta formació, a l'Oficina del Pla de Transició al Treball que es troba situada a l’avinguda Salòria, 75 (baixos), de la Seu d’Urgell, o trucant al telèfon 873452626 o al Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament urgellenc, 973 350 010 (ext.8089).

El curs

Durant tot el curs acadèmic (de setembre de 2019 a juny de 2020) els i les joves que preguin part d'aquesta formació professional aprendran a executar operacions d'auxiliar en el punt de venda; preparar comandes; atenció bàsica al client; tècniques administratives bàsiques d'oficina; operacions bàsiques de comunicació; compliment de mesures de prevenció de riscos laborals; i qualitat i protecció del medi ambient.

Els joves realitzaran al llarg d'aquest mateix curs un mínim de 180 hores de pràctiques en empreses del sector.

A més a més d'aquesta formació professional, els nois i noies també rebran formació complementària per a obtenir recursos per a poder desenvolupar-se millor personalment i professionalment, i per continuar la seva formació.

Amb el Pla de Transició al Treball s'obté una certificació de la formació rebuda i  de les competències professionals adquirides.

El període de matrícula serà del 2 al 9 de setembre.