S'instal·la una canal a la coberta de les graderies del camp de futbol

També es canvien les dues darreres portes de fusta que quedaven per dues portes metàl·liques, més resistents i segures.
15-01-2019

Durant el dia d’avui s’està instal·lant a l'edifici de les graderies del camp de futbol municipal de la Seu d’Urgell una canal a la part de ponent de la coberta per tal de recollir l'aigua de la pluja i la condensació provinent de la teulada. D'aquesta manera s’evitarà l'actual problema que provoca quan l'aigua cau a terra, davant dels magatzems i oficines dels clubs esportius, i es gela, fent que aquest espai resulti perillós per als usuaris de la instal·lació.

Amb aquesta canal, es recollirà l'aigua de la teulada i es conduirà directament fins al clavegueram a través de dos baixants, un a cada extrem de la coberta.

A banda, també s'està treballant en la substitució d'un parell de portes dels magatzems i oficines que hi ha en aquest edifici, sota les graderies. Concretament, es canvien les dues darreres portes de fusta que quedaven per dues portes metàl·liques, més resistents i segures. Així, tots els espais ubicats sota les graderies del camp de futbol tindran portes metàl·liques.