S'obren inscripcions per optar a una parcel·la lliure dels horts socials

A partir del pròxim dilluns, 13 de juliol, i fins el dia 23, totes aquelles persones de 65 anys o més, empadronades a la ciutat, podran presentar la seva sol·licitud al Consorci d'Atenció a les Persones.
09-07-2015

A partir d'aquest pròxim dilluns, 13 de juliol, i fins el dia 23 d'aquest mateix més, totes les persones que tinguin 65 anys o més que estiguin empadronades a la Seu d'Urgell i que no cultiven cap altre hort, podran presentar les seves sol·licituds per optar a una parcel·la dels horts socials que ha quedat lliure recentment. Les sol·licituds s'han de lliurar al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, ens que facilitarà el full que cal omplir.

Recordem que el passat mes de juny es van lliurar les claus dels horts socials a 11 persones del col·lectiu de la gent gran de la ciutat, però una de les quals ha renunciat a fer-ne ús. És per aquest motiu que s'obre aquesta nova convocatòria per tal que algú altre en pugui gaudir.

La tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives, valora de forma molt positiva els beneficis globals del projecte sobre el col·lectiu a qui va destinat, i per això tan bon punt ha quedat lliure una de les parcel·les, l'hem ofertat perquè algú altre se'n pugui beneficiar”.

Cal remarcar també que la llicència gratuïta a precari d'aquests horts socials que se'ls hi ha atorgat als beneficiaris ha passat de dos a tres anys sense interrupcions fins al 30 de novembre de 2018.

Cadascun dels hortolans disposa d'una parcel·la que li permet cultivar el seu hort per a usos familiars conreant qualsevol hortalissa, verdura o flor. L'ús de les parcel·les és a títol personal.