Sortida de la tercera etapa de la Transpyr des de la Seu d'Urgell

L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha donat la sortida als més de 300 ciclistes que participen en aquesta cursa que creua el Pirineu de costa a costa. La jornada d'avui, de 115 quilòmetres, surt de la capital de l'Alt Urgell i finalitza al Pont de Suert.
12-06-2018

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha donat la sortida aquest matí a la tercera etapa de la cursa ciclista que creua el Pirineu costa a costa, la Transpyr Coast tot Coast 2018.

Un any més, la Seu d'Urgell ha estat etapa d'arribada i sortida de la Transpyr Coast to Coast. Ahir dilluns, els bikers van realitzar la segona etapa que unia Camprodon amb la Seu d'Urgell. Avui dimarts, els participants hauran de pedalar 115 quilòmetres -amb un desnivell de 3.200 metres- recorregut entre la Seu d'Urgell i el Pont de Suert, considerada una de les etapes reina de la Transpyr.

Pel que fa a la Transpyr Backroads, de ciclisme de carretera, els ciclistes hauran de cobrir 137 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu, també amb un alt nivell d'exigència amb la llarga ascensió al Port del Cantó poc després d'iniciar-se l'etapa a la Seu d'Urgell.