Propostes culturals online pel cap de setmana

#culturaLASEUonline ens fa un seguit de suggeriments culturals per gaudir des del confinament.
27-03-2020

Avui divendres 27 de març es commemora el dia mundial del Teatre, que enguany se celebra en unes circumstàncies malauradament especials, us convidem a anar-hi! Ahir us vam recomanar Jane Eyre al #LiureAlSofà (20 h). De la mà del Grup Focus i Tv3 podem veure, per exemple, Adossats, una comèdia de Ramon Madaula. La Sala Flyhart també ha penjat algunes de les seves produccions, com Tortugues: la desacceleració de les partícules
Aquest cap de setmana se celebra la Mostra Igualada, de teatre infantil i juvenil. Amb un gran esforç de tots plegats, la podeu seguir online.

Dimarts va morir, víctima del maleït covid-19, Manu Dibango, gran difusor de la música africana a partir dels anys setanta. Soul Makossa va ser la cançó que el va donar a conèixer mundialment.

El Palau de la Música ofereix el seu arxiu online per a confinats en temps de covid. Per exemple, la novena de Beethoven, dirigida per Dudamel. Recordeu que teniu òpera i ballet al Met de Nova York i al Liceu, i anunciar-vos que demà dissabte el Teatro Nacional estrena Turandot online

No us oblideu de llegir: el Grup Enciclopèdia regala un conte diari, del seu Barcelona suites.

Us recordem que els artistes han de viure de la seva feina. La gratuïtat hauria de ser un fet totalment excepcional. Hem d'estar agraïts i aprofitar tanta generositat, però quan passi tot això, si us plau, ompliu sales de concerts, teatres, cinemes, llibreries i museus.

Bon cap de setmana a casa.
Fins dilluns!