Taller gratuït de musicoteràpia per a gent gran

El pròxim dilluns 7 d’octubre s’obren les inscripcions al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell per a les 25 places disponibles.
04-10-2019

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat un taller gratuït de musicoteràpia adreçat a persones a partir de 60 anys. El taller serà impartit per la musicoterapeuta Pilar Planavila, tots els divendres de les 11 del matí a les 12 del migdia, del 18 d’octubre al 20 de desembre, amb un total de 8 sessions, a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, ubicada a l’edifici de Les Monges.

La inscripció per a poder prendre part en aquest taller cal realitzar-la al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell -situat a la 1a planta del centre cívic El Passeig- a partir del pròxim dilluns 7 d’octubre i fins el dia 14.  Les inscripcions es realitzaran per ordre d’arribada. Hi ha un total de 25 places.

La musicoteràpia és l’aplicació científica de la música amb la finalitat terapèutica i preventiva per ajudar a restablir i a incrementar la salut física i mental de les persones.