Taula informativa per sensibilitzar sobre el Dia Mundial de la Sida avui al centre cívic l’Escorxador

S’oferirà material de sensibilització i preventiu, es distribuiran preservatius i s’atendran dubtes, així com atenció personalitzada.
29-11-2018

L’Associació Antisida Lleida i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU) organitzen una taula informativa a la Seu d’Urgell avui dijous 29 de novembre, de tres a quatre de la tarda, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el Dia Mundial de la Sida, que es commemora aquest proper dissabte 1 de desembre, data establerta per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) l’any 1987.

A la taula informativa, ubicada a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (centre cívic l’Escorxador), s’oferirà material de sensibilització i preventiu, es distribuiran preservatius i s’atendran dubtes. A continuació, de quatre a sis de la tarda, l’espai de salut afectiva i sexual oferirà atenció personalitzada: proves ràpides de VIH/sida i sífilis; acompanyament individual, grupal i a famílies; assessorament sobre afectivitat i sexualitat: orientació i diversitats, autoestima i emocions. 

L’Espai de salut afectiva i sexual és un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l’Associació Antisida de Lleida, amb col·laboració del servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, el darrer dijous de cada mes de tres a sis de la tarda. Es pot contactar també via whatsapp al 629.90.63.24 o via correu electrònic consulta@antisidalleida.org