Turisme Seu estrena un nou web més actual i dinàmic que incorpora un servei d’audioguia per conèixer 24 punts d’interès turístic

El nou portal ofereix recursos turístics, planificar estades i visites, facilita la celebració de congressos i reunions a la ciutat, fer inscripcions i reserves online, agenda cultural i esportiva, conèixer el temps que hi fa, entre d’altres serveis.
09-05-2019

Turisme Seu acaba d’estrenar un nou web d’informació i promoció turística de la Seu d’Urgell i la seva àrea d’influència. El nou portal turístic de la capital alturgellenca  presenta una imatge renovada, actualitzada, dinàmica i intuïtiva, molt més visual i amb un disseny adaptatiu que permet la seva correcta visualització en diferents dispositius, des d’un ordinador fins a smatphones i tauletes.

El nou web té accessos directes als principals recursos turístics de la Seu i del territori classificats per temàtiques: natura, mercat setmanal i comerç local, cultura i patrimoni, gastronomia i esports.

Aquest portal també proposa l’opció de planificar una estada o unes vacances a través de l’apartat anomenat Planifica que mostra tots els recursos turístics de la Seu i voltants: hotels, restaurants, empreses d’activitats, artesania, comerç, entre d’altres opcions, que es podran ubicar en un mapa.

Una altra novetat respecte al web anterior és un espai adreçat a la promoció de la Seu d’Urgell com a centre de congressos i reunions. Per aquest motiu s’ha creat una plataforma que permet gestionar esdeveniments de tipus esportiu, cultural i de congressos i reunions, amb la possibilitat de reservar allotjament, àpats, activitats o la inscripció online a un congrés.

Espais destacats i agenda cultural

El nou web de Turisme Seu també hi ha un espai específic per a destacar i donar visibilitat als actes i propostes que se celebrin al llarg de l’any. En aquest espai s’hi pot trobar la proposta turística La Seu Medieval, les activitats esportives que tenen lloc al Rafting Parc o l’agenda cultural de la ciutat.

Amb l’objectiu que els usuaris puguin planificar les seves vacances en funció dels seus gustos i preferències, el nou web també permet cercar rutes de senderisme i btt, esglésies romàniques, saber els dies se celebra mercat, informació sobre la Fira de Sant Ermengol o esdeveniments esportius.

En aquest web també es pot consultar el temps que fa a la Seu d’Urgell i voltants.

Val a dir també que properament el nou web de Turisme Seu es podrà consultar en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès).

Nou servei d’audioguia

Una altra novetat important i destacada al web és la posada en marxa d'una audioguia que complementa i facilita les visites del centre històric urgellenc. Aquesta audioguia s’ha editat en 5 idiomes (català, castellà, francès, anglès i alemany), i es pot trobar tant al web de Turisme Seu com al web de La Seu Medieval.

Aquest aplicatiu es pot descarregar al telèfon i a la tauleta per tal d’anar seguint el recorregut format per 24 punts d’interès turístic que endinsen a visitants i turistes a la ciutat medieval.

L'MP3 es pot descarregar des de casa, de forma gratuïta, o bé des de l’Oficina de Turisme Seu, on es disposa de servei WIFI gratuït, amb l’objectiu de facilitar als usuaris la descàrrega de la ruta.

Aquesta audioguia té una durada de 37 minuts aproximadament i cada usuari pot anar seguint la ruta al seu ritme. La ruta s'inicia a la Catedral de Santa Maria d’Urgell i finalitza al Molí de Soldevila.

La darrera novetat que s’ofereix des de Turisme Seu és la propera habilitació d'un espai a la façana de l’oficina, situada al carrer Major, número 8, on hi haurà col·locada una pantalla tàctil on es podrà consultar tota aquesta informació les 24 hores del dia.