Turisme Seu ofereix gratuïtament a bars i restaurants de l’Alt Urgell estovalles del Món Màgic de les Muntanyes

Els infants hi podran pintar un minairó i els adults hi trobaran les activitats familiars més destacades que se celebraran durant les festes de Nadal a la Seu d’Urgell.
10-12-2019

Turisme Seu ofereix gratuïtament per aquestes festes nadalenques unes estovalles individuals a bars i restaurants de la comarca de l’Alt Urgell decorades amb simbologia del Món Màgic de les Muntanyes.

Tots els establiments de la Seu d’Urgell i comarca que hi estiguin interessats, poden passar a recollir-les a l’oficina de Turisme Seu, situada al carrer Major, número 8, en horari d’atenció al públic: de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Els socis adherits a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell (AHAU) també les poden recollir a l’oficina d’aquesta entitat, que es troba situada al carrer Mare Janer, número 25, de la Seu d’Urgell.

Estovalles ‘màgiques’

Aquestes estovalles ‘màgiques’, que s’han realitzat en col·laboració amb l’AHAU, pretenen ser una eina d’entreteniment i promoció de la programació nadalenca de la Seu d’Urgell que porta per nom El Món Màgic de les Muntanyes.

Aquestes estovalles individuals estan pensades per a que petits, i no tan petits, puguin  entretenir-se i informar-se mentre esperen a taula els seus àpats. Així, mentre els infants pintin un minairó, els adults hi trobaran les activitats familiars més destacades que tindran lloc durant aquestes festes de Nadal a la capital de l’Alt Urgell, com per exemple el Tió de la Freita (24 de desembre), el Parc de Nadal (del 27 al 30 de desembre) o la Cavalcada de Reis (5 de gener).