Un taller d’estimulació cognitiva, novetat dels cursos de tardor del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell

Inscripcions en línia els dies 7 i 8 de setembre a partir de les 9 del matí. Les inscripcions presencials seran 12 i 13 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.
04-09-2017

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha tornat a organitzar per aquesta pròxima tardor un total de 8 tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats.

En aquesta nova temporada destaca com a novetat el taller d'estimulació cognitiva que té com a objectiu treballar i estimular la ment a través d’exercicis i fitxes que van des del càlcul, el llenguatge, relacionar, memòria biogràfica, així com també jocs on-line que van des de sopa de lletres, torres de hanoi, passant per les 7 diferències, briantraining, entre d’altres.

Aquest taller, que pretén reforçar la memòria, l’atenció, la concentració, la memòria fotogràfica, la coordinació, la lateralitat, promoure l’activitat i crear l’hàbit de fer exercicis mentals, està adreçat tant a persones majors de 65 anys com a persones adultes en general. 

Els tallers són els següents:

  • Google fotos: aprèn a fer anar l’aplicació que t’ajuda a fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil. Els dilluns de 10 a 11 hores.
  • Instagram i Twitter: Instagramejar o piular? Els dilluns d’11 a 12 del migdia.
  • Àlbums digitals: llibres creats amb Hofmann, Pixum o Fotoprix. Els dilluns de 16 a 17.30 hores. Les persones que tinguin ordinador portàtil el poden portar.
  • Correspondència digital: aprèn a gestionar el correu electrònic. Els dimarts de 15 a 16 hores.
  • Estimulació cognitiva: estimula i treballa la ment. Els dimarts de 16 a 17 hores.
  • Calendaris: aprèn a crear un calendari 2018 personalitzat. Els dimecres d’11 a 12 del migdia.
  • Economia casolana: fulls de càlcul. Els dijous de 15 a 16 hores.
  • Mou-te pel mòbil: aprèn a fer anar el teu telèfon intel·ligent (smartphone). Els dijous d’16 a 17 hores. 

Inscripcions

Les dates d'inscripció en línia són el 7 i 8 de setembre, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

Les dates d'inscripció de manera presencial seran els dies 12 i 13 de setembre a partir de les 9 del matí a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.

Tots els tallers començaran la setmana del 25 de setembre de 2017.