Una trentena de padrins i padrines de la Seu participen en una caminada guiada pel Parc del Segre

Els participants a l'activitat, inclosa al programa de la Festa de la Gent Gran, han rebut les explicacions de tècnics municipals que han repassat l'activitat del parc, així com la vegetació i les aus que hi alberga.
01-10-2015

Una trentena de padrins i padrines de la Seu d'Urgell han participat aquest matí en una caminada guiada pel Parc del Segre, acompanyats per la regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet.
L'activitat, inclosa en el programa d'actes de la Festa de la Gent Gran que celebra la ciutat al llarg de tota aquesta setmana, ha servit per commemorar alhora la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
Els padrins i padrines han pogut seguir les explicacions del responsable del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, que ha repassat com i quan es va construcció aquest parc. També ha explicat el tipus de vegetació que hi alberga. D'altra banda, la tècnica municipal de Medi Ambient, Esther Canturri, ha donat a conèixer als participants d'aquesta caminada els ocells que niuen als arbres del Parc del Segre.