Una vintena d’establiments de la Seu d’Urgell participen a la Shopping Rebaixes, jornada extraordinària de vendes amb descomptes

Aquest diumenge 14 de gener, de les 10 del matí a les 8 del vespre, a la sala Sant Domènec. Els visitants podran gaudir d’una jornada extraordinària de vendes amb tastets gastronòmics, tallers, manualitats, ludoteca, entre d’altres propostes lúdiques.
11-01-2018

Aquest diumenge 14 de gener, de les deu del matí a les vuit vespre, la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell acollirà una jornada extraordinària de vendes amb descomptes sota el lema Shopping Rebaixes-Vine a passar un diumenge de rebaixes amb la presència d’una vintena d’establiments comercials de la ciutat que oferiran una mostra dels seus productes.

L’objectiu de la iniciativa, promoguda  per La Seu Comercial i la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de l’Ajuntament urgellenc i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, és poder donar a conèixer a veïns i visitants tota aquella oferta rebaixada que hi poden trobar a diferents botigues i comerços de la nostra ciutat durant aquest període de rebaixes d’hivern.   

Activitats lúdiques i tastets gastronòmics

La Shopping Rebaixes no només s’hi podran trobar productes i rebaixes sinó que també hi haurà activitats lúdiques adreçades al públic familiar com tallers de maquillatge, de scrapbooking, de fang, d’anglès, de chalkpaint (caixa de desitjos), així com una ludoteca de jocs de taula i cartes per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Durant tota la jornada, els visitants a la Shopping Rebaixes podran gaudir de tastets gastronòmics.

A més a més, a les cinc de la tarda se celebrarà l’acte de lliurament dels premis als guanyadors del sorteig de Nadal que organitza la UBSU.