Una vintena de professionals de l'àmbit social participen en un taller sobre ètica de la intervenció domiciliària

La formació, que té lloc al CETAP-Telecentre, no se centra exclusivament en l'adquisició de conceptes bàsics sinó en la identificació i comprensió de les actituds i qualitats que ha de tenir un professional que intervé en el domicili.
18-05-2017

Una vintena de professionals de l'àmbit social de la Seu d'Urgell i comarca participen avui en un taller formatiu sobre l'ètica de la intervenció domiciliària.

El curs, que té lloc al CETAP-Telecentre de la capital alturgellenca, té com a objectiu proporcionar a aquests professionals coneixements bàsics sobre l'ètica de la intervenció domiciliària i els processos per prendre decisions bàsiques que siguin aplicables en la seva tasca diària i que els hi permetin reflexionar.

El taller, que ha estat inaugurat per la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Anna Vives, està impartit per Iciar Ancizu García, psicòloga i doctora en Sociologia, directora d'Investigació i Innovació i membre del Comitè d'Ètica de Geriàtrics-SARquavitae.

Aquesta formació no se centra exclusivament en l'adquisició de conceptes bàsics sinó en la identificació i comprensió de les actituds i qualitats que ha de tenir un professional que intervé en el domicili.