Visita del club de piragüisme d'Augsburg a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Enguany fa 25 anys de "l'agermanament" entre el club alemany i el Club Cadí Canöe Kayak. Des de 1993, els piragüistes bavaresos i urgellencs realitzen cada any un intercanvi per remar conjuntament als dos parcs olímpics d'ambdues ciutats.
21-08-2018

Aquest migdia, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut a la sala d'actes de l'Ajuntament els components del club de piragüisme Kanu Schwaben d'Augsburg (Alemanya), acompanyats dels joves piragüistes del Cadí Canöe Kayak, encapçalats pel seu president, Marc Vicente.

Aquesta recepció als piragüistes alemanys s'emmarca en l'estada que durant deu dies porten a terme a la capital alturgellenca cada mes d'agost, en la qual aprofiten per remar al canal de la Seu d'Urgell i fer excursions i visites a diferents punts del territori.

Val a dir que enguany es commemoren 25 anys d'aquest 'agermanament' entre aquest club de piragüisme alemany i el club urgellenc, iniciat l'any 1993. Des de llavors, cada any el club d'Augsburg fa una estada al canal d'aigües braves del Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell i, per la seva part, el club de la nostra ciutat també en fa una a les instal·lacions olímpiques de la ciutat bavaresa.