Pels més menuts

Descobreix el Pirineu en família

A tota la ciutat trobareu diversos parcs amb gronxadors per totes les edats. Tot i així, us proposem diverses activitats per gaudir en família al mateix temps que descobriu els Pirineus. Consulteu el següent catàleg:

Activitats menuts nens

I per Nadal... viu el Món Màgic de les Muntanyes!

Hi havia una vegada uns personatges remenuts, remenuts, que vivien als Pirineus. Aquests éssers fantàstics i molt treballadors, són els Minairons. En caben milers en un canut d'agulles i quan hom el destapa surten exigint "què farem? què direm?". Moltes de les tarteres del Pirineu han estat obres d'aquests follets, segons la llegenda, quan el seu amo havia obert per descuit o accident el canut els demanava desesperat, aplegar en un punt determinat, totes les pedres dels rodals.

Cada Nadal els minairons es troben a la Seu d'Urgell, després d'haver estat tot un any treballant per portar joguines a tooooots els nens i nenes que s'han portat bé al llarg de tot l'any. Per celebrar-ho, s'organitzen moltes activitats per tal que els menuts ho celebrin i s'ho passin d'allò més bé. Programació Món Màgic de les Muntanyes Nadal 2016-17

Minairons