Atenció a les persones i gent gran

On way


L'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, van constituir el Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell, per tal de cobrir les diverses necessitats dels ciutadans. Dins del consorci s'ofereixen diversos serveis, entre els quals destaquem: Serveis socials, igualtat/SAD, immigració i gent gran.

      Punt Òmnia

 

S'apaga la flama dels Jocs Special Olympics la Seu d'Urgell-Andorra la Vella, però en queda la petjada
07-10-2018

Avui han finalitzat els Jocs Special Olympics 2018. En total s’han lliurat més de 2.400 medalles als 1.500 esportistes d’arreu del món que hi han participat. El camp de futbol de la Seu d'Urgell ha estat l'escenari d'una emotiva cloenda on s'ha apagat el foc olímpic.


La campanya #MillorQuiHoIntenta aconsegueix reunir esportistes, periodistes, actors i altres persones compromeses amb l’esport inclusiu
06-10-2018

Crida a compartir vídeos a la xarxa cridant “Ànims Special Olympics!, El millor és qui ho intenta” i reptant els amics a fer el mateix amb l’etiqueta #MillorQuiHoIntenta.


La Seu d'Urgell acull el programa Young Athletes, disciplina que aposta per l'adaptació i inclusió dels més petits
06-10-2018

L'activitat ha tingut lloc a la sala Sant Domènec, Aquest programa, elaborat juntament amb la Fundación Leo Messi, mitjançant jocs, cançons i altres activitats introdueixen al món esportiu als nens i nenes de 2 a 7 anys amb discapacitat intel·lectual.