Atenció a les persones i gent gran

On way


L'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, van constituir el Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell, per tal de cobrir les diverses necessitats dels ciutadans. Dins del consorci s'ofereixen diversos serveis, entre els quals destaquem: Serveis socials, igualtat/SAD, immigració i gent gran.

      Punt Òmnia

 

Taller gratuït a la Seu d’Urgell sobre feminisme per a homes en re-construcció
12-12-2019

S’adreça a homes cis i trans majors de 16 anys. Tindrà lloc al centre cívic El Passeig dijous 19 de desembre, de 18.30 a 21.30 hores.


‘El món és màgic si tots els infants tenen joguines’, nova edició de recollida de joguines en bon estat per aquest Nadal
10-12-2019

‘Cap infant sense màgia aquestes festes!’, té com a objectiu regalar joguines a nens i nenes de famílies vulnerables de la Seu d’Urgell i comarca.


La Seu d’Urgell present en la presentació dels resultats d’‘Un matí d’orquestra a les Terres de Lleida’ que acosta la música a persones de centres amb discapacitat intel·lectual o gent gran amb dependència i o Alzheimer
05-12-2019

L’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i la tinent d’alcalde d’Atenció a les persones, Marian Lamolla, assisteixen en l’acte de balanç d’aquesta iniciativa organitzada per Apropa Cultura i l’Orquestra Julià Carbonell.