Atenció a les persones i gent gran

On way


L'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, van constituir el Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell, per tal de cobrir les diverses necessitats dels ciutadans. Dins del consorci s'ofereixen diversos serveis, entre els quals destaquem: Serveis socials, igualtat/SAD, immigració i gent gran.

      Punt Òmnia

 

Obertes les inscripcions per participar a la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d’Urgell i Andorra 2019
24-04-2019

El termini per inscriure’s és el dia 7 de maig, així com el pagament del dinar, al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell. Enguany se celebrarà a Escaldes-Engordany.


L'urgellenca Maria Navinés Erola rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya
18-04-2019

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament, Montserrat Bonet, li han fet a mans aquesta insígnia pels seus 100 anys, i l'han felicitat en nom de tota la Corporació Municipal.


El Punt Òmnia i el Servei d’Atenció Diürna donen a conèixer a familiars i amics el projecte ‘Trepitjant Països”
11-04-2019

Els participants han après a desenvolupar la crítica constructiva, conèixer altres cultures, treballar la perspectiva de gènere, reforç acadèmic, aprendre a treballar amb diferents eines Tic i fer-ne un bon ús, a organitzar-se i fer una presentació pública, desenvolupar l’autonomia personal i respectar les idees i el treball de la resta del grup.