Atenció a les persones i gent gran

On way


L'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, van constituir el Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell, per tal de cobrir les diverses necessitats dels ciutadans. Dins del consorci s'ofereixen diversos serveis, entre els quals destaquem: Serveis socials, igualtat/SAD, immigració i gent gran.

      Punt Òmnia

 

El tió solidari de l’escola Albert Vives recull 580 quilos d’aliments
13-12-2018

Dos alumnes de sisè curs, en representació de tota l'escola, juntament amb director del centre i la presidenta de l'AMPA, els han lliurat al centre de distribució Aliments per la Solidaritat.


L’Alt Urgell recull prop de 20 mil quilos d’aliments en el Gran Recapte 2018
05-12-2018

Aliments per a la Solidaritat agraeix la col·laboració de veïns, voluntaris, entitats, empreses i comerços que, un any més, ho han fet possible.


El Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell s'afegeix a l'aturada dels Serveis Socials de Catalunya en contra la violència ocupacional
30-11-2018

Els professionals de serveis socials de l'Alt Urgell, encapçalats per la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i portaveu del Consorci, Anna Vives, s'han sumat així a la condemna sobre l'agressió patida per una treballadora del Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt.